SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Foto-niko.si je last podjetja Starprint, tisk na tekstil in fotografija, Niko Krizmanić s.p., Veliki Gaber 68b, 8213 Veliki Gaber.

Plačilo dobavljenega blaga se vrši po predhodnem plačilu.

Vse cene so v EUR, in veljajo do spremembe cen, izdelki pa so na voljo do odprodaje zalog s strani dobavitelja. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

FOTOGRAFIJA

V podjetju StarPrint, Niko Krizmanić s.p. si pridružujemo pravico, da sami izberemo fotografije, ki vam jih bomo vključili v paket – tako natisnjene kot tudi digitalne.

Z avansnim plačilom v vrednosti 40% izbranega paketa fotografiranja, si zagotovite svoj želeni termin in mi bomo z veseljem ustvarjali vaše spomine. V končni znesek, je vključeno ogromno našega časa in truda. Obdelava fotografij je minimalna, saj pustimo da je fotografija čim bolj pristna.

Fotografije, objavljene na spletni strani za digitalni prenos, bodo objavljene za obdobje 6 mesecev. Po izteku 6 mesecev bodo fotografije prestavljene v arhiv. Vse digitalne fotografije bomo v arhivu hranili za obdobje eno leto. Po izteku enega leta od dneva fotografiranja bomo fotografije izbrisali. 

Vse fotografije se hranijo na ločenih spominskih medijih. S tem zagotovimo varnost fotografij pred izgubo. V primeru stvarne napake ali okvare medija, za izgubo podatkov ne odgovarjamo.

SPLETNI NAKUP IN PRENOS FOTOGRAFIJE

Spletna stran foto-niko.si omogoča nakup fotografij preko spleta. Izbrane fotografije za prenos se plačajo ob zaključku naročila. Po uspešno izvedenem plačilu se kreira povezava do prenosa fotografij, do katere lahko dostopa kupec. 

Za izdajo originalnega računa za podjetja je pred zaključkom naročila obvezno vnesti naziv podjetja in davčno številko.

Račun bo kupcem poslan po elektronski pošti na naslov, ki ga navedejo ob nakupu.

TISK FOTOGRAFIJ IN TISK NA PLATNO

Ob naročilu tiska fotografije na foto papir ter fotografij, natisnjenih na platno, se kupec strinja, da vračilo kupnine ter strošek pošiljanja ni možen.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Podjetje se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA/VRAČILO KUPNINE

Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Dobavni rok za naročeno blago je do 14 delovnih dni (običajno dostavimo v roku 7 dni), v primeru, da blaga trenutno ni možno naročiti, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Podjetje mora blago dostaviti v obljubljenem času, pridržujemo pa si pravico do podaljšanja dobavnega roka zaradi zamud pri proizvajalcu ali dobavitelju.

Skladno z določili 43. č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) se potrošniku vrne denar nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu pogodbe. Potrošnik mora vrniti blago nerabljeno, nepoškodovano v originalni embalaži nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Odstop od naročila lahko pošlje potrošnik na kontaktni elektronski naslov info@foto-niko.si, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je sporočilo poslano v roku 8 dni po prejemu predračuna.

Kupec nima pravice vračila blaga v primerih, ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika – unikatni izdelki in spletni nakup fotografije. Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

DOSTAVA IZDELKOV

Dostava naročenega blaga se izvrši po predhodnem dogovoru med naročnikom in podjetjem. Naročene fotografije in fotografije, natisnjene na platno, pošljemo preko Pošte Slovenije. Strošek dostave se obračna ob nakupu v spletni trgovini.

Vse izdelke zapakiramo in zaščitimo v kartonsko embalažo. Embalaže in pakiranja ne zaračunavamo. Vsi izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem času. V primeru, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Close Menu